Vége

2004. november 27.-én tettem az első bejegyzésem ebbe a blogba (akkor még a Freeblog rendszerébe). Nem írtam sokat, de talán volt egy-két jó tippem, talán segítettem, ötletet adtam egy-két látogatónak.

Nem szeretem a lezáratlan, ott felejtett blogokat, így én ezzel a bejegyzéssel ezt itt lezárom. Az okok számosak, de legfőbb, hogy a kezdeti lelkesedésem szűnt meg blog írás témábam, informatika iránt továbbra is feltétlen a szeretet. 🙂

Köszönöm mindenkinek aki olvasott, még inkább annak, aki hozzá is szólt!

6 Responses to “Vége”


 • Nem jeleskedtem a komment írásban, de nagyon szerettem olvasni a blogot. Sok embernek segítettek az egyszerű és jól összefoglalt írásaid.

 • Én sem voltam nagy kommentelő, de olvastam és ajánlottam is írásaidat.

  Sajnálom, hogy vége, de megértem. Nem egyszerű a lelkesedést fenntartani. Munkádhoz sok sikert kívánok!

  Üdv

  Holden

  ui. ugye nem törlöd ki a blogot? Hátha valakit érdekelnek a tanácsaid, ötleteid a jövőben is 🙂

 • kobak: Köszönöm!

  Holden: Köszönöm az ajánlásokat is! Nem fogom törölni. Sőt! A wordpress-t továbbra is frissítem majd, mert nem lehet egy ilyen rendszert magára hagyni!
  Talán még pluginokat is cserélek, tesztelek, csak új tartalmat nem állítok majd elő. 🙂

 • Én is szerettem olvasni, sajnálom, hogy így döntöttél, de teljesen megértem. Ugyanolyan nehéz lezárni valamit és elvarrni a szálakat, mint nekikezdeni valaminek és egyenletes minőségben folytatni. Azért ha indul valami más, akkor legalább ide írd meg, hogy tudjunk róla 🙂 Sok sikert a következő lelkesedésedhez!

 • Sajnálom, hogy vége és örülök, hogy így a blogod kapcsán megismerhettelek.
  Remélem később még újrakezded…

 • Bár soha nem írtam kommentet, de azért rendszeresen itt voltam. Sajnálom, hogy befejezed, mert igen nagy igény van ilyen jellegű informatikai témákat feltáró írásokra. További sok sikert mindenben!

Leave a Reply