Ismét egy lehúzási kisérlet

Kaptam egy telefonhívást:

– XY vagyok az ZZZ Kft-től. Tájékoztatni szeretném, hogy egy kérelem érkezett hozzánk, a hunetkft.com és hunetkft.eu domainek regisztrálására. Mivel Önöké a hunetkft.hu domain ezért lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy azt Önök még előbb regisztrálják.
Kéri a domainek regisztrálását?

– Nem köszönöm.

Ismét egy nyilvánvaló átverés! Miért szólnának nekünk, ha már más beadta a regisztrációs igényt? Sajnos kora reggel hívtak (a mobillomon!), így nem volt kedvem többet megtudni és csak egyszerűen letettem. Pedig érdekelne, hogy megint kik próbálkoznak egy újabb trükkel lehúzni a vállalkozásokat! Ne dőljetek be az ilyeneknek!

5 Replies to “Ismét egy lehúzási kisérlet”

  1. Ugyanebbe a telefonhívásba nekem is volt részem. Már nem azért mondom, de egy domain regisztráción nem gonodolom, hogy akkora árrés lenne (max pár száz forint), hogy megérje ezt az égetést.

    Telemarketingesekkel szemben már csak egy vágyam maradt. Legalább egyszer próbáljanak meg eladni nekem wc papírt a mobilomon 🙂

  2. Lehet, hogy egyenként nincs nagy árrés, de ha tömegesen csinálják, biztos megéri.
    Főleg, ha hosszútávon pár plusz szolgáltatást is eladnak mellé…

  3. Szerintem még plusz szolgáltatást sem biztos, hogy adnak hozzá. Egy egyszeri magas regisztrációs díj és esetleg utána éves hosszabbítás díjak is megérheti nekik.

  4. ritkán szólsz, de jót

    jól csinálod, nem kell minden nap frissíteni egy blogot, csak ha mondanivaló van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük